Παιδ. Σταθμός: Δαρδανελλίων 94 Γλυφάδα 2109647148 & Ομήρου 17 Ν.Σμύρνη 2109323495, Νηπιαγωγείο: Αρχιπελάγους 83 Γλυφάδα 2109639451

Πλήρες Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Βασικό μας μέλημα είναι η πολύπλευρη ανάπτυξη του παιδιού!!

Στα Σπουργιτάκια παίζουμε πολύ

Το παιχνίδι είναι τόσο σημαντικό για την ανάπτυξη και την μάθηση των παιδιών που αναγνωρίζεται εδώ και χρόνια ως δικαίωμα τους. Εκτός από την ψυχαγωγία και τα θετικά συναισθήματα που προκαλεί, μεγάλο μέρος της μάθησης των παιδιών προσχολικής ηλικίας συντελείται καθώς παίζουν.

Τέχνη, έμπνευση, δημιουργία

Αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα που έχει η τέχνη στην πολύπλευρη ανάπτυξη του ατόμου, τα παιδιά καθημερινά τραγουδούν, παίζουν μουσική, αναλαμβάνουν ρόλους στο Θεατρικό Παιχνίδι, ζωγραφίζουν και κάνουν κατασκευές είτε στα πλαίσια του εκπαιδευτικού τους προγράμματος, είτε στα μαθήματα Μουσικοκινητικής, Μουσικής προπαιδείας, Ζωγραφικής, Θεατρικού παιχνιδιού, Zumba kids, Messy Play.

Προετοιμασία για το Δημοτικό

Στόχος του νηπιαγωγείου είναι να προετοιμάσει τα νήπια κατάλληλα για ομαλή μετάβαση στο Δημοτικό σχολείο. Μέσα από ειδικά σχεδιασμένα και πρωτότυπα Project, με πλούσια θεματολογία αλλά και από την καθημερινή τριβή των νηπίων στις αναγκαιότητες του νηπιαγωγείου, τα παιδιά εξοικειώνονται με την ιδέα του «μεγάλου» σχολείου, αρχίζουν να αυτονομούνται και να νιώθουν υπεύθυνα και προετοιμάζονται τόσο γνωστικά όσο συναισθηματικά και συμπεριφορικά για την μετάβασή τους στην επόμενη σχολική βαθμίδα..

Άθληση κάθε μέρα, υγεία μια ζωή!

Κινούμαστε, τρέχουμε, διασκεδάζουμε και γυμναζόμαστε! Είτε στο μάθημα της γυμναστικής είτε σε μια καθημερινή μας δραστηριότητα . Η άσκηση γίνεται τρόπος ζωής!